Gecertificeerde en gekwalificeerde medewerkers
De best beschikbare technieken
Kwaliteit en veiligheid

Asbestverwijdering

Wij zijn Perfect Finish Milieutechniek en we zijn gespecialiseerd in asbestverwijdering. Met onze gekwalificeerde asbestverwijderaars zijn we dagelijks bezig met het schoonmaken en verbeteren van onze leefomgeving. Dat doen we door met behulp van de best beschikbare technieken, alle asbesthoudende materialen op een veilige en verantwoorde manier te verwijderen en af te voeren. Kwaliteit en veiligheid voeren bij ons de boventoon.

Vacature Deskundig Toezichthouder Asbestsloop (DTA)

Als Deskundig Toezichthouder Asbestsloop (DTA) ben je meewerkend voorman. Perfect Finish Milieutechniek is gespecialiseerd in asbestverwijdering. Daarvoor zoeken we gedreven asbestsaneerders. Op de pagin…

Asbestverwijdering Perfect Finish Milieutechniek

Asbestverwijdering is het specialisme van Perfect Finish Milieutechniek. Ons ultieme doel is het verhogen van de kwaliteit van asbestsanering en samen een duurzame en gezonde leefomgeving creëren. Dat bereiken we door het verwijderen van alle asbesthoudende materialen. Onze continue investeringen in kennis, gereedschappen en technieken zorgen ervoor dat asbestverwijdering op de meest veilige manier uitgevoerd wordt.
Perfect Finish Milieutechniek werkt met verschillende ploegen van asbestverwijderaars. Daarbij worden alle gereedschappen en machines om asbestverwijdering uit te voeren, door Perfect Finish Milieutechniek zelf verzorgd. Op deze manier wordt de opdrachtgever volledig ontzorgd op het gebied van asbestverwijdering.
Projecten

Rembrandtstraat, Maastricht

Voor de bouwvak hebben wij een mooi project mogen afronden op de Rembrandtstraat in Maastricht. Hierbij hebben wij in circa 35 woningen verschillende soorten asbesthoudende bronnen verwijderd. Denk hierbij …
asbest dak venlo

Stalbergweg, Venlo

Bij de dakrenovatie van een statige villa op de Stalbergweg in Venlo zijn de asbesthoudende dakleien verwijderd middels een buitensanering. Gegevens: Locatie: Stalbergweg in VenloOpdracht: Het verwij…

Grote Kerkstraat, Venlo

Bij de transformatie van een statige woning aan de Grote Kerkstraat in Venlo zijn het asbest dakbeschot en een asbest buis verwijderd. Gegevens: Locatie: Grote Kerkstraat in VenloOpdracht: Het verwij…Waarom professionele asbestverwijdering?

De reden waarom professionele asbestverwijdering bestaat is om gezondheidsrisico’s van het opruimen van asbesthoudende materialen te beperken. Asbesthoudende materialen bevatten asbestvezels die schadelijk zijn voor de gezondheid van mens en dier. Asbestvezels komen vrij wanneer asbesthoudende materialen ontbinden. Dat gebeurt bij breken, zagen en bewerken van asbest. De asbestvezels verspreiden zich in de lucht en wanneer asbestvezels worden ingeademd door mens en dier, kan dit verschillende ziekten veroorzaken. Door professionele asbestverwijdering, gaan we verdere vezel verspreiding tegen. Daarmee wordt het risico op gezondheidsproblemen als gevolg van asbest steeds kleiner.

Professionele asbestverwijdering in 3 stappen

Professionele asbestverwijdering kan beschreven worden in 3 verschillende stappen. De eerste stap is om een inventarisatie te laten maken. Op basis van de inventarisatie kan een offerte gemaakt worden, waarna de asbestverwijdering kan starten. Zodra alle asbest verwijderd is, kan de oplevering uitgevoerd worden.


1

Stap 1: Asbestinventarisatie

Bij asbestinventarisatie komt een gespecialiseerd bedrijf alle asbestbronnen in kaart brengen. Uit deze inventarisatie vloeit een inventarisatierapport voort. Op basis van het inventarisatierapport kan Perfect Finish Milieutechniek een offerte uitbrengen.
2

Stap 2: Asbestverwijdering

Na akkoord op de offerte kan gestart worden met asbestverwijdering. Deskundig asbestverwijderaars komen de asbesthoudende materialen op een veilige manier verwijderen en afvoeren.
3

Stap 3: Vrijgave en oplevering

Nadat de asbestverwijdering heeft plaatsgevonden is de volgende stap oplevering en vrijgave. Een gecertificeerd laboratorium komt meten of er nog asbestvezels aanwezig zijn. Zodra de metingen met succes zijn afgerond volgt een vrijgaveformulier. De asbesthoudende materialen zijn veilig verwijderd en het pand is weer vrij toegankelijk.

Gecertificeerde en gekwalificeerde medewerkers
De best beschikbare technieken
Kwaliteit en veiligheid
Bedrijfs- en Persoonscertificaat
Veiligheid, Gezondheid en Milieu