Gecertificeerde en gekwalificeerde medewerkers
De best beschikbare technieken
Kwaliteit en veiligheid

Home / Projecten / Jacob Roggeveenstraat e.o., Geldrop 

Jacob Roggeveenstraat e.o., Geldrop 

In opdracht van Ballast Nedam heeft Perfect Finish Milieutechniek 76 woningen asbestvrij gemaakt.

Als onderdeel van een verduurzaming van in totaal 314 woningen in deze wijk, hebben wij verschillende asbesthoudende materialen verwijderd in de meterkast, het toilet en in verschillende kruipruimtes. Daarnaast hebben we in deze wijk circa 5000m2 dakbeschot verwijderd. Ook hebben wij de asbesthoudende glas kit verwijderd. Daarnaast zijn de asbesthoudende golfplaten van de schuren vervangen voor mooie nieuwe golfplaten. Bovendien zijn enkele handsloopwerkzaamheden in de badkamer, keuken en toilet uitgevoerd.

Gegevens:

Locatie: Jacob Roggeveenstraat, Willem van Ruysbroeckstraat & Abel Tasmanstraat, Geldrop.
Opdracht: Het saneren van asbesthoudende ventilatiekanalen, 5000m2 dakbeschot, buizen, luchtkanalen en restanten. Tevens ook handsloopwerkzaamheden uitgevoerd.
Opdrachtgever: Ballast Nedam Zuid
Opleverdatum: 24-12-2023

Bijzonderheden:

Om enig ongemak van renovatie voor bewoners te minimaliseren, wordt de doorlooptijd voor een renovatie zo kort mogelijk gehouden. Dit vergt een strakke planning en goede communicatie tussen de verschillende partijen. Als asbestsaneerder en voorsloper hadden we op dit project te maken met de hoofdaannemer, dakdekker, glaszetter, elektricien, en de installateur. Door goed te communiceren met de betrokken partijen was dit een plezierig en succesvol project!

– Jacob Roggeveenstraat e.o., Geldrop