• Certificering asbest
Gecertificeerde en gekwalificeerde medewerkers
De best beschikbare technieken
Kwaliteit en veiligheid

Certificering

Asbestsaneringsbedrijven zoals Perfect Finish Milieutechniek mogen alleen asbest verwijderen als ze in het bezit zijn van een geldige certificering (het bedrijfscertificaat). Daarnaast dienen alle medewerkers die betrokken zijn bij een sanering persoonlijk gecertificeerd te zijn (middels het persoonscertificaat).

Bij Perfect Finish Milieutechniek werken we graag met certificeringen en dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van onze asbestsaneringen continu gewaarborgd blijft. We houden onze kwaliteitstandaarden hoog aan de hand van de gestelde kwaliteitsnormen in certificeringen zoals het bedrijfscertificaat, de persoonscertificaten en VCA. Daarnaast doen we aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Op deze pagina staat informatie over de certificaten die Perfect Finish Milieutechniek bezit en dat zijn garanties waar we ons aan houden.

Bedrijfscertificaat asbestverwijdering

Zoals beschreven dienen alle bedrijven die bedrijfsmatig asbest verwijderen, een bedrijfscertificaat te bezitten. Het bedrijfscertificaat asbest verwijdering kan worden gecontroleerd aan de hand van de SCA-code of bedrijfsnaam in het landelijk register dat wordt beheerd door Stichting Certificatie Asbest Ascert. Tevens is er in het register de mogelijkheid gecertificeerde bedrijven op basis van vestigingsplaats en/of postcode te zoeken.

Het certificaat van Perfect Finish Milieutechniek heeft de volgende SCA code: 07-C 070241.01

Persoonscertificaat asbestverwijdering

Alle medewerkers dienen in het bezit te zijn van een persoonscertificaat asbest verwijdering. Deze kunnen in het landelijk register gezocht worden op naam in combinatie met geboortedatum en/of SCA-nummer. Medewerkers van Perfect Finish Milieutechniek bezitten verschillende certificaten zoals:

DTA Persoonscertificaat

DAV-1 Persoonscertificaat
DAV-2 Persoonscertificaat
De geldigheid van certificaten kan gecontroleerd worden in het register op de website van Stichting Certificatie Asbest Ascert.

VCA

VCA is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. Alle medewerkers van Perfect Finish Milieutechniek hebben instructie gehad om veilig te werken volgens de principes van VCA. Bovendien zijn onze asbestsaneerders allemaal VCA gecertificeerd en kunnen zich te allen tijde legitimeren met hun VCA pas. Met het VCA certificaat op zak gaan onze asbestsaneerders dagelijks veilig en verantwoordelijk aan de slag!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Perfect Finish Milieutechniek werkt graag volgens de principes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We zoeken hierbij naar een goede balans tussen people, planet, profit. Sinds de oprichting in 2015 dragen we regionaal ons steentje bij op het gebied van sponsoring. We geven aan goede doelen die stimulerend zijn voor jeugd, sport, gezondheid en welzijn. De initiatieven die wij steunen variëren van sponsoring van motorsport teams, tot lokale jeugd-voetbalteams en het volleybalteam.

MVO reikt verder dan sponsoren

MVO reikt voor Perfect Finish Milieutechniek verder dan liefdadigheid en sponsoring. Het maakt integraal deel uit van onze kernactiviteiten en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij ons een vanzelfsprekendheid geworden. We gaan verantwoord om met energie en grondstoffen. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze afvalstromen op een juiste manier verwerkt worden. We zijn dan ook trots dat we op lokaal niveau ons steentje kunnen bijdragen.

Vragen over onze certificering? Neem contact op met Perfect Finish Milieutechniek via info@asbestverwijdering.com of het contactformulier. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0031(0)85-303 8629.
Bedrijfs- en Persoonscertificaat
Veiligheid, Gezondheid en Milieu