Duizelseweg, Eersel

project asbest sanering eersel

Locatie: Duizelseweg in Eersel
Opdracht: Verwijderen niet hectgebonden asbestplafond in toilet, brandwerende asbestplaat in meterkast en asbestplafond 1e verdieping
Opdrachtgever: Particulier
Opleverdatum: 15 juli 2015

Projectomschrijving:
Voor drie verschillende saneringen zijn drie losse containments gebouwd. Doordat het huis leeg stond op het moment van saneren was er voldoende ruimte om de mobiele douche binnen te plaatsen. In overleg met de opdrachtgever is er voor gekozen om de sanering in verschillende etappes uit te voeren. In de woning zijn alle asbesthoudende materialen gesaneerd. De woning in het centrum van Eersel wordt nu volledig gerenoveerd.

Recensie opdrachtgever:
Ik ben mijn huis aan het renoveren en omdat er asbest aanwezig was in het gebouw kon ik niet verbouwen. Perfect Finish heeft voor mij alle asbest verwijderd. Er kwam een keuringsinstantie om te kijken of alle asbest verwijderd is en om luchtmetingen uit te voeren. De ruimtes waarin de asbest zat zijn enorm schoon opgeleverd. Ik ben er zeker van dat mijn woning asbest vrij is en ik geen gezondheidsrisico loop. Bovendien is de woning in waarde gestegen door het verwijderen van de asbest.

Wilt u ook uw asbest laten verwijderen door Perfect Finish Milieutechniek? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.