Onze Projecten

In onderstaand overzicht staat een greep uit alle projecten waar we de wereld een stukje schoner hebben gemaakt door asbest te verwijderen. Achter elk project, aangegeven met locatie, staat een korte beschrijving van de gedane werkzaamheden, de hoeveelheid asbest en de gebruikte methoden.

De afgelopen tijd heeft Perfect Finish Milieutechniek uit gebouwen in diverse sectoren asbest verwijderd. Ons werkgebied loopt van het zuiden van Limburg (Hoensbroek) via Gelderland (Doetinchem) helemaal naar Zuid Holland (Rotterdam). We saneren asbest door heel Nederland. Er zijn de afgelopen tijd in de woningbouw en agrarische sector tal van panden asbest vrij gemaakt.

Asbest werd in het verleden gebruikt in talloze verschillende toepassingen. Voor elke toepassing is een andere methodiek vereist om asbest zo veilig mogelijk te verwijderen. In veel gevallen is asbest in één gebouw op meerdere plaatsen en voor verschillende toepassingen gebruikt. Bijvoorbeeld in een oude varkensstal waarbij asbest is gebruikt als brandwerend materiaal in de meterkast en als dakbedekking. Zo is het mogelijk dat binnen één project, verschillende methoden toegepast zijn om alle asbest op een correcte manier te kunnen verwijderen.

Ook asbest verwijderen? Neem contact op met Perfect Finish Milieutechniek en vraag vrijblijvend een offerte aan.